Venlona aspirant lidmaatschap

Meedoen?

Venlona ontmoet graag nieuwe leden!

Venlona wil dolgraag af van het idee dat zingen alleen voor hooggeschoolde zangers is. Zingen kan iedereen en dat wil men laten zien en horen. Het soms ietwat stoffige imago van de mannenkoorzang krijgt een poetsbeurt. Uiteraard koestert het koor zijn rijke, inmiddels bijna 116-jarige geschiedenis en de daarmee verbonden tradities, maar onze huidige leden en hun families leven in het nu van de huidige tijd.

We proberen o.a. door WORKSHOPS een breder en vooral wat jonger publiek aan te spreken. Vers in het geheugen liggen nog de laatste workshops met Martin Hurkens en de Roemeense tenor Gergely Németi. Het waren fantastische ervaringen die maar liefst 13 nieuwe leden hebben opgeleverd! Wij houden u op de hoogte van nieuwe workshops.

Zingen is voor de één een passie, voor de ander ontspanning. Het vergt een goede en toegewijde inzet, maar geeft een ieder tegelijkertijd een geweldige voldoening.

De regelmatige optredens in binnen- en buitenland staan daar voor garant. Het lidmaatschap van Venlona kent absoluut geen drempels. Alleen het uitdrukkelijke verzoek om zich in te zetten om zoveel mogelijk repetities bij te wonen en de aanwijzingen van de dirigent ten aanzien van uitvoering c.q. stemscholing op te volgen.

U bent in ieder geval elke dinsdag vanaf 19:30u. uitgenodigd om eens een repetitie, vrijblijvend, bij te wonen!
Loop gerust eens binnen om de sfeer te proeven!!